Ha Noszvaj, akkor V. Országos Ügyvédfesztivál

Morber Janka

Idén ötödik alkalommal került megrendezésre az Országos Ügyvédfesztivál Noszvajon, amelyet Dr. Mile Attila hívott életre 2015-ben. A rendezvény mottója: Egy nap – valóban egymás között, de vajon mit is jelent ez?

A rendezvény baráti borozgatásból nőtte ki magát, mára már több, mint 150 fős „szakmai” fesztivállá, ahova nem csak Budapestről, hanem az ország bármely pontjáról várják az ügyvéd kollégákat a szervezők személyes kapcsolat kialakítására, tapasztalataik megbeszélésére. Nem baj, ha valaki egyedül érkezik, sőt kifejezetten örülnek az új vendégeknek, hiszen minden új résztvevő „nem ismerek senkit” kitűzővel vetheti bele magát az egynapos fesztiválba.

A rendezvény kizárólag az ügyvéd kollégáknak szól, a család itt csak abban az esetben van jelen, ha a férj-feleség, esetleg a gyermek is ügyvéd.

A fesztivál célja a szakmai kapcsolatok, barátságok, ismertségek kialakítása, valamint egy kötöttségektől mentes kellemes nap eltöltése a Bükk lábánál. A rendezvény fesztivál jellegét a minden évben Csernus Imre pszichiáter Csendülő kávézójának udvarán kialakított színpadi programja színesíti, ami egy kellemes jazz&soul koncert. Az egyre nagyobb résztvevői létszám mellett családias hangulatot kölcsönöz pl.: az Év ügyvédsüteménye díj odaítélése, amelyre egy tálca házisüteménnyel lehet nevezni.

Az ilyen és ehhez hasonló alkalmak kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy az egyre növekvő kamarai taglétszám mellett a kollégák kicsit megismerjék egymást, ezért ha szeretnél egy napot finom borok, jó pálinkák mellett kellemes társaságban eltölteni, akkor jövőre irány NOSZVAJ!

Morber Janka ajánlója

Ez is érdekelhet